Alkeiskurssi

Alkeiskurssin treeniajat ja paikat

Harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa 22.1. – 22.5.2024. Viimeisellä kerralla järjestetään vyökoe, joten viimeinen varsinainen harjoituskerta on maanantai 20.5.2024. Maanantai klo 18.00 – 19.30 Torstai klo 17.00 – 18.30 Paikka: Atalpan venyttelysali, 0. kerros

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautuminen alkeiskurssille SportUnin sivuilta: https://sites.tuni.fi/sportuni/loyda-lajisi/kurssit/. Kurssin nimi: Taekwon-Do, alkeet. Ilmoittautuminen on auki 8.1. – 17.1.2024. Kurssilla on vain 15 paikkaa, joten varaa paikkasi nopeasti!

Mitä tarvitset kurssille mukaan

Kurssille sopiva varustus on t-paita ja verkkarit sekä juomapullo. Treenaamme paljain jaloin, joten sukat ja kengät voi jättää pois. Turvallisuussyistä korut ja kellot otetaan pois.  Mikäli on kuitenkin koruja, joita ei saa pois, tulee ne teipata esim. urheiluteipillä piiloon. Myös kynnet on syytä leikata lyhyeksi.

Kurssin sisältö

Alkeiskurssilla harjoitellaan Taekwon-Don perusteet, joihin kuuluvat mm. erilaiset potkut, lyönnit, torjunnat, väistöt ja irrottautumiset. Tavoitteena on kehittää liikuntataitoja, liikkuvuutta, kuntoa, tasapainoa ja oppia itsepuolustuksen perusteet. Lisäksi tutustutaan lajin henkiseen puoleen, Dohon. Kurssin aikana saat harjoituspassin, johon kerätään harjoitusmerkintöjä sekä teoriavihkon, johon on kerätty perussanastoa, historiatietoa, tekniikoiden nimiä jne.

Kurssimaksut

Kurssilaisten tulee maksaa SportUnin kurssimaksu (50 €), josta saat tiedot ilmoittautumisen yhteydessä SportUnilta sekä lisäksi sinulla tulee olla maksettuna SportUnin -liikuntamaksu. Mikäli haluat osallistua kurssiin päätteeksi vyökokeeseen 23.5.2024, tulee sinun maksaa Suomen ITF Taekwon-Do ry:n Liittolisenssi (32 €). Lisenssistä löydät lisätietoa täältä. Lisenssin lisäksi voit ostaa liiton tarjoaman tapaturmavakuutuksen. Huom! Kurssilaisia ei ole vakuutettu seuran eikä SportUnin puolesta, joten oma tapaturmavakuutus on hyvä olla olemassa mahdollisten tapaturmien varalle.