Seuran lyhyt historia

Tampereen yliopiston Taekwon-Do ry:n (TayTKD) perustamisasiakirja allekirjoitettiin 14.10.2013 ja yhdistysrekisteriin seura hyväksyttiin 14.11.2013. Seuran perustajia olivat Mikko Allinniemi, Heli Karjalainen, Lasse Kuusisto ja Laura Nikkola-Kuusisto.

Seuran toiminta alkoi kuitenkin jo 1,5 vuotta aiemmin ennen virallista perustamista. Alkuvuodesta 2012 yliopistoliikunnalta (silloinen Unipoli Sport, nykyinen SportUni) oltiin Tampereen Taekwon-Do seuraan yhteydessä, sillä liikkujilta oli tullut toive, että Taekwon-Do saataisiin kurssivalikoimaan. Silloinen Tamtkd:n puheenjohtaja Lasse Kuusisto lupasi, että kurssi järjestetään ja kurssi aloitettiin tammikuun lopussa 2012. Kurssiin vetäjinä toimivat Lasse Kuusisto ja Heli Karjalainen. Yliopistolla järjestettiin tämän jälkeen vielä syksyllä 2012, keväällä ja syksyllä 2013 alkeis- ja jatkokurssit Tampereen Taekwon-Do seuran alaisuudessa ennen kuin oma yhdistys perustettiin. Tässä vaiheessa toiminta oli sen verran vakiintunutta, että yhdistyksen perustaminen oli järkevää.

Syksyllä 2018 seura juhlisti 5-vuotistaivaltaan yhteisellä illallisella, jossa myös palkittiin pitkäaikaisia harrastajia.

Seurassa harrastaa aktiivisesti noin 20 harrastajaa sekä alkeiskurssilaiset. Seurassa on harrastajien mukaan mukava, intiimi ja rento tunnelma, treeneihin on kiva tulla.

Seuran perustamisasiakirjan kanssa ovat:
Lasse Kuusisto, Heli Karjalainen ja Mikko Allinniemi.
Kuvasta uupuu Laura Nikkola-Kuusisto

Osoite

Tampereen yliopiston Taekwon-Do ry
c/o Heli Karjalainen
Vainiokatu 6 B 79
33500 Tampere

Sähköpostiosoite

info(at)taytkd.fi

Puhelin

050 533 0222

Seuraa meitä